SINDS 1981

Ik probeer sinds mijn geboorte in 1981 de wereld op creatieve wijze mooier te maken. Met potlood of grafische pen zet ik mijn hersenspinsels om tot eindresultaten. Of dat nu een logo, verpakking, app, decor, website of t-shirt is.

Ben je een bedrijf aan het opstarten, heb je een wereldverbeterend idee of wil je nou eindelijk wel eens af van dat saaie – maar uiteraard met alle liefde door je neefje ontworpen – logo? Of heb je een tof idee, maar verder geen énkel idee waar je beginnen moet? Neem contact met mij op en wij gaan binnenkort eens lekker brainstormen onder het genot van een water-/thee-/koffie-/biertje! 

Tot snel!

 • 36
  Jaar
 • 10000
  Creatieve uurtjes
 • 23873
  Zwart-Witjes
 • 1084
  Kopjes koffie

LOGO'S

In slechts enkele vierkante centimeters moet een identiteit duidelijk worden. Vorm, kleur en beeld maken dat een logo blijft hangen of niet. Het ene logo moet een klassieke uitstraling hebben tegen over een hippe & moderne andere. Het moet passen, kloppen & goed voelen. Elke keer weer een uitdaging, maar wel een geweldige! En 99 van de 100 keer – mag ik dat zeggen, ja dat mag ik zeggen – is het direct raak. Zullen we een poging wagen?

GRAPHICS

Flyers, posters, brochures, banieren dus… eigenlijk alles waar een grafischvormgever aan te pas moet komen en wat uiteindelijk ergens uit moet rollen. Ik heb vele ervaringen met allerlei formaten van 2×2 cm tot 650×1150 cm (en alles groter of kleiner dan dat komt zeker goed). Bekijk bijvoorbeeld eens het decor van “Alaaf & Kicking” op de site. André van Duin heeft er nooit fleuriger uit gezien! 😉

WEB / APP / DIGI SPUL

Hoewel er nog veel reclame uitingen in “druk-vorm” worden gemaakt, is de digitale wereld inmiddels ons tweede thuis geworden. Je boodschappen bestellen, vakantie uitzoeken, inchecken voor je vliegreis of een spelletje spelen. Als ondernemer kijk je niet alleen meer naar de computer gebruiker, maar ook naar alle andere mobiele apparaten. En dat dan in een lekker en professioneel sausje gieten. Het technisch bouwen laat ik aan specialisten over, maar dat sausje, die maak ik maar wat graag! Bon app-etit!